VVS is hekkensluiter in 4C zaterdag

Door Jan Houwing

VVS Oostwold is bij het invallen van de herfst de hekkensluiter van de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Jan Veenhof heeft uit vijf duels slechts één schamel puntje verzameld. De laatste competitiewedstrijd verloor VVS kansloos met 3-0 van GEO.

Toch is de situatie nog niet echt hopeloos voor VVS. Vlak daarboven staat namelijk GVAV Rapiditas. De club uit de stad verzamelde één puntje meer dan VVS. In het laatste competitieduel speelde GVAV Rapiditas nog met 2-2 gelijk tegen Corenos. Daarboven staat Westerlee. De ploeg van trainer Christiaan Klinkhamer staat er echter virtueel gezien nog het slechtste voor. Westerlee heeft weliswaar drie punten, maar het speelde ook een wedstrijd meer dan de beide andere degradatiekandidaten. In de laatste competitiewedstrijd moest Westerlee de winst met 2-0 aan Pelikaan S laten.

GVAV Rapiditas en VVS Oostwold krijgen zaterdag de kans om Westerlee op de ranglijst te passeren. Dan moeten er echter wel overwinningen geboekt worden. Helemaal onmogelijk zal dat zeker niet zijn. GVAV Rapiditas speelt in eigen huis tegen nummer zeven HS”88 en VVS ontvangt nummer tien van de ranglijst Corenos. Westerlee is zaterdag vrij van competitieverplichtingen.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​