Voetbalkrant ”Amateurgras” binnenkort weer in de kantine!

Door Gert Boerema

Voorpagina Amateurgras nr 3 2016

 

Voetbalkrant ”Amateurgras” binnenkort weer in de kantine

Door omstandigheden is het enige tijd geleden dat voetbalkrant Amateurgras uit kwam. We hebben onze (voetbal)schoenen weer aangetrokken en de bal opgepakt voor de provincie Groningen; binnenkort ligt het nieuwste nummer ook bij uw voetbalclub in de kantine!

Drie keer per jaar

Wanneer we mensen benaderen met het goede nieuws, lijkt het net alsof de krant nooit is weggeweest. We hebben gemerkt dat Amateurgras een krant is die niet na één keer bladeren bij het oud papier belandt, maar veelvuldig wordt bewaard. Er staan genoeg leuke artikelen en foto’s in om nog eens opnieuw te lezen.

De krant zal in 2019, net als dat u van ons gewend was, drie keer verschijnen. Dat betekent een totale oplage van 24.000 exemplaren. Het eerste nummer verschijnt in het tweede kwartaal. Amateurgras is uiteraard volledig in full colour en wordt weer bij alle amateurvoetbalclubs in de provincie Groningen aangeboden.

Website

Het laatste nieuws op amateurvoetbalgebied, voetbalanekdote, voorbeschouwingen, columns en interviews met diverse voetballers en trainers kunt u vanaf mei 2019 ook vinden op deze website, www.amateurgras.nl.

Amateurgras is van u

Amateurgras is vooral een krant voor de voetballers, vrijwilligers en de liefhebbers van de voetbalsport. Amateurgras is een beetje van ú. Daarom vinden we het fijn om reacties zoals suggesties voor interviews, opbouwende kritiek en tips te ontvangen. Stuur ons eens een brief, een e-mail of bel ons. Spreek onze mensen aan als u ze tegenkomt langs de velden. Maar vooral: lees en geniet van uw eigen club en die van de tegenstanders.

Wij wensen u alvast veel leesplezier!

Zij maken het mogelijk

Denkt u ook eens aan de adverteerders en sponsoren van Amateurgras wanneer u iets nieuws nodig heeft? Zij maken het iedere keer weer mogelijk dat Amateurgras kan verschijnen en verdienen de respons. Namens hen alvast bedankt!

Wilt u zelf een keer adverteren in Amateurgras? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050- 314 22 99 of email info@amateurgras.nl.

Delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend