Meest gelezen

Amateursgras meest gelezen artikelen kun je hier bekijken

Nieuwste Artikelen

Hier vind je de nieuwste artikelen uit alle rubrieken

Nieuwsbrief

Word lid van onze nieuwsbrief en mis nooit meer een artikel

TOP of FLOP Groningen

TOP of FLOP Groningen is nieuw leven ingeblazen Een goed bericht voor alle amateurclubs uit de provincie Groningen: De rubriek TOP of FLOP wordt vanaf

Lees meer

Jan Schulting: ‘Pelikaan S is een unieke club’

Jan Schulting (64) kwam tijdens het vorige seizoen als trainer bij Pelikaan S terecht. De club uit Oostwold, die de gehele voetbalwereld heeft verbaasd door in enkele jaren vanaf de onderste regionen door te stomen naar de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal, maakt dankbaar gebruik van de ervaren voetbalvisie van deze doorgewinterde Fries.

Lees meer

Kees Dun: ‘Ik kwam een beetje in een sleur terecht’

In maart van dit jaar deelde Kees Dun aan het einde van een trainingsavond aan zijn ploeggenoten mee dat hij aan het eind van het seizoen wilde stoppen als selectiespeler bij Noordster. Hij wil het plezier in het voetbal houden door met zijn vrienden in het derde elftal te spelen.

Lees meer
Berend Schootstra foto Hans Zwamborn

Berend Schootstra: ‘Buitenpost gaat niet degraderen’

Berend Schootstra is bij dat Buitenpost niet gaat degraderen’. Bij het uitbreken van het coronavirus stond Buitenpost er slecht voor. De Friese ploeg bezette de niet te benijden laatste plaats van de ranglijst van de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal en leek een hele belangrijke gegadigde voor degradatie te worden. De coronacrisis legde Buitenpost echter geen windeieren.

Lees meer
Amateurgras, de voetbalkrant

TOP of FLOP Friesland

De rubriek TOP of FLOP wordt weer op de website van Amateurgras gepresenteerd. In het verleden werden de voetballiefhebber getrakteerd op leuke feiten, zoals wie de topscorer was van het Friese amateurvoetbal. Daarnaast publiceerden we ook cijfers die voor enkele clubs minder tot de verbeelding spraken. De minst scorende ploeg kreeg FLOP achter zijn naam. Ook de ploeg met de meeste tegendoelpunten werd als FLOP betiteld.

Lees meer
Amateurgras, de voetbalkrant

TOP of FLOP Drenthe

De rubriek TOP of FLOP verschijnt weer op de website van Amateurgras. De rubriek bevat leuke feiten, zoals wie de topscorer was van het Drentse amateurvoetbal. TOP zijn de topscoorder en de meest scorende ploegen. Bij FLOP kom een club terecht als die bijvoorbeeld de meeste tegendoelpunten heeft.

Lees meer