Vishandel Tammenga: “komt de visliefhebber tegemoet”

De vele trouwe klanten van Vishandel Tammenga zijn de laatste tijd behoorlijk onthand. Want de in Groningen en wijde omstreken overbekende viskraam is alleen voor de doorzetter te bereiken. En het was zo’n vertrouwde gewoonte. Even een zoute haring, een portie kibbeling, een lekkerbekje of een broodje makreel, zalm of garnalen happen bij Tammenga, al sinds 1994 met de kraam op dezelfde plek. Wie van de stad naar Harkstede gaat, komt vanzelf langs de viskraam aan het Eemskanaal bij Ruischerbrug.

Dat was tot voor kort tenminste het geval. Want de Borgbrug ligt er uit en dat gaat nog wel even duren. Wie toch lekkere trek heeft, die moet behoorlijk zijn best doen. De gemeente Groningen heeft wel routeborden neergezet, maar dat neemt niet weg dat Tammenga behoorlijk wat omzet mist. “We merken het behoorlijk”, zegt Wim Tammenga, die samen met vader Jan Tammenga het bedrijf runt. “We missen ongeveer 30% omzet en dat is niet niks. Daarom hebben we besloten om te gaan bezorgen. Een extra service voor de wijken Lewenborg, Noorddijk en Ruischerwaard”.

Met deze bezorgservice komt Vishandel Tammenga haar klanten tegemoet. Die kunnen nu zonder gedoe genieten van de vele lekkere producten van Tammenga. Makkelijk, per telefoon (06 54611091) of online (zie de website), en de heerlijke visproducten (zelfs kreeft zit in het assortiment), maar ook snacks zoals patat, frikandel en kroket worden bij u aan de deur gebracht. Tammenga bezorgt tussen 15.00 en 17.45 uur, bestellen kan tot 17.30 uur.
Naast al deze producten is Vishandel Tammenga ook bekend vanwege haar herlijk uitgebreide visschotels, salades, bijzondere zeevruchten en gourmet- en fondueschotels.

www.vishandeltammenga.nl

Delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend