Roger Franke, NetzoDruk: “We kunnen drukwerk binnen 24 uur klaar hebben.”

Snel, betaalbaar en mooi gedrukt: NetzoDruk

Roger Franke (46) is druk met NetzoDruk Groningen: een bedrijf voor digitaal offset. Hij heeft een langdurig amateurvoetbal carrière ingeruild voor een snelle HP Indigo pers en af en toe de racefiets.“ De knieën gingen heftig protesteren na mijn 35e en rennen op een veld lijkt nu nergens meer op. Al probeer ik het soms om een toernooitje mee te pikken, een beetje de gezichten van vroeger nog eens tegen te komen

NetzoDruk Groningen zit in de wijk Helpman. “We kunnen drukwerk binnen 24 uur klaar hebben”, vertelt oud-eerste elftalspeler van Velocitas 1897 Franke. “NetzoDruk kan de hele dag doordraaien op verschillende papiersoorten tegelijk. Ook kunnen wij het drukwerk direct nabewerken.” Het bedrijf – met vestigingen in Enschede, Gorinchem, Zwolle en Groningen – bestaat in augustus al weer vier jaar. Begonnen in de slechtst denkbare tijd maar door combinatie van prijs en kwaliteit toch een positie verworven in Grafisch Groningen.

Franke: “Door onze snelheid ontstaat er een soort van flow. De kwaliteit ligt hoger dan bij digitaal printen en daarom heeft de drukker ook eer van zijn werk. Voor veel nieuwe klanten is de kwaliteit van het eerste drukvel, gratis mogelijk op onze pers, vaak al een reden om te beginnen met een klein klusje.

Franke woont samen met zijn vriendin aan de rand van Groningen. Het stel heeft ondertussen een dochter. In zijn vrije tijd stapt ie regelmatig op de racefiets en als het lukt, staat hij langs de lijn bij Velocitas 1897. Maar ook andere amateurverenigingen vind ik nu interessant om te bezoeken. Als drukker krijg ik veel opdrachten van clubs, onder meer veel presentatiegidsen en sponsorflyers, vanwege de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Dan kom je toch ook bij andere verenigingen en elke club heeft zijn eigen specifieke gezelligheid, mooi om dat ook van deze kant mee te maken.”

Delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend