Piet De Vries “Een uitwedstrijd begint al veel eerder dan de aftrap”

Door Gert Boerema

Piet De Vries Touringcars

Een uitwedstrijd begint al veel eerder dan de aftrap. De reis naar de tegenstander is voor de sfeer in het team belangrijk. De bus moet op tijd zijn, de sfeer en het comfort moeten kloppen, het team moet uitgerust en vol goede moed bij het sportcomplex arriveren.

Dat klinkt simpel, Maar dat is voor de vervoerder wel een kwestie van vakmanschap en goed materiaal. Piet de Vries Touringcars is een touringcarbedrijf dat van alle markten thuis is. Naast het wedstrijdvervoer voor het amateurvoetbal verzorgt Piet De Vries Touringcars allerlei soorten trips, zoals bijvoorbeeld meerdaagse reizen, stedentrips, culturele reizen en schoolreizen in binnen- en buitenland.

In de concurrerende markt van het personenvervoer onderscheidt Piet De Vries Touringcars zich door een bijzonder scherpe prijsstelling, gekoppeld aan hoge kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid. “Ik werk met een klein team, zegt De Vries. “Ik beschik over een jarenlange ervaring in deze branche en heb op vrijwel elke vervoersvraag een passend aanbod.” Daarbij werkt Piet De Vries Touringcar met modern materaal, voorzien van schone en zuinige motoren. Mijn touringcars zijn voorzien van alle luxe, airco, toilet en keuken, en natuurlijk een audio/dvd systeem. De spelers kunnen in alle rust, kijkend naar hun favoriete film of radioprogramma, naar de wedstrijd reizen.

Comfortabel en gezellig

“Wat betreft het vervoer van de voetbalteams richt ik me vooral op de Oost-Groninger regio”, zegt De Vries. “Ik spreek de taal van de streek, ken de clubs, weet dat een gezellige en gemoedelijke sfeer heel belangrijk is. Voetbal is immers meer dan een wedstrijd, ook de reis erheen en de terugreis moeten kloppen. Ik zorg er graag voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ruim op tijd zijn, daar begint het mee. De spelers en begeleiders in een goede entourage heen en terug brengen is vers twee. Piet De Vries Touringcars staat voor comfortabel, stipt en veilig vervoer in en gezellige sfeer.”

Gastheer

Naast het naar alle tevredenheid vervoeren van voetbalteams is Piet De Vries Touringcars voor vele andere doelen inzetbaar. Een schoolreisje naar Slagharen, een wedstrijd van Feyenoord, een Kerstmarkt in Oldenburg, een concert van De Toppers, een bezoek aan Madurodam of De Efteling of een meerdaagse culturele reis – Piet de Vries staat bij al uw tripjes voor betaalbare kwaliteit, waarbij u kunt rekenen op een chauffeur die niet alleen zijn vak uitstekend verstaat, maar ook het begrip gastheer goed weet in te vullen. Piet De Vries Touringcars hecht veel waarde aan tevreden klanten. Daarom brengt men van tevoren uw wensen in kaart en worden afspraken in kaart. En Bij Piet De Vries Touringcars geldt: afspraak is afspraak. U bent van harte welkom om mee te reizen. Met kleine of grotere groepen – er is van alles mogelijk. Piet De Vries Touringcars staat voor u klaar.

www.pietdevries.eu

 

Doe de aftrap door een offerte aan te vragen!

En wij garanderen u een goede afloop met modern materiaal!

Piet de Vries  Mob. 06 – 22609624                           Hilda Stutvoet Tel. 0597 – 618057 

Laarwoud 20                                                              Raadhuisweg 1

9331 LR Norg                                                             9665 JE Oude Pekela

info@pietdevries.eu                  
stutvoetreizen.nl@planet.nl 
                   

 

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​