Marieke Teeninga – van der Zee “We worden in ons land met z’n allen steeds ouder en grijzer”

Door Gert Boerema

MEAFYSIO

We worden in ons land met z’n allen steeds ouder en grijzer, we zitten massaal achter de PC – vaak al op jonge leeftijd. In plaats van buiten te gaan spelen is het tegenwoordig voor de meeste kinderen de normaalste zaak om uit school direct achter de PC te duiken.
Sport, dat is voor heel veel mensen iet waar je vooral naar kijkt, in plaats van te doen. Een gevolg daarvan is het optreden van lichamelijke ongemakken. Pijn, veroorzaakt door een verkeerde houding bij het werk of een ongeval. Maar ook blessures, puur door pech of door ongetraind sporten. Fysiotherapie kan dan een uitstekende oplossing bieden.

Maar niet iedere fysiotherapeut heeft alle disciplines in huis. Meafysio, een landelijke organisatie met ruim 25 aangesloten fysiotherapeutische centra, biedt professionele en voor vrijwel iedereen toegankelijke fysiotherapie op maat. In het noorden heeft Meafysio vestigingen in Groningen, Assen, Drachten, Emmen, Leeuwarden, Hoogeveen en Sneek. In Groningen heeft Meafysio een vestiging bij de sportschool Basic Fit in de Antillenstraat, waar men ook zonder lidmaatschap van de sportschool welkom is. Per 1 juni wordt het team van Meafysio uitgebreid, en zijn de openingstijden verruimd: van maandag t/m zaterdag, ook op maandag-, dinsdag- en woensdagavond.

Bereikbaar

“We zijn niet alleen geografisch gezien heel goed bereikbaar, maar ook op andere manieren. Je kunt bij Meafysio gewoon binnenlopen zonder afspraak en zonder verwijsbriefje van de huisarts. De fysiotherapie wordt door de zorgverzekeraar vergoed, mits men aanvullend verzekerd is”, zegt Marieke Teeninga – van der Zee van Meafysio Groningen. Marieke Teeninga heeft veel banden met de voetballerij; ze heeft een uitgebreide ervaring als sportverzorger in het voetbal en ze is getrouwd met Jan Herman Teeninga aanvoerder van VEV 67 uit Leek(zie elders in dit blad).

Fit

“Sport speelt een belangrijke rol in ons gezin”, zegt Teeninga. “Natuurlijk, zou ik zeggen, Want sport houdt je fit, en dat is voor jezelf belangrijk en voor de hele samenleving. Meafysio biedt professionele equipment en geschoolde begeleiding, kent de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en heeft contracten met alle zorgverzekeraars, is zeer toegankelijk en hanteert de norm dat men binnen 48 uur een afspraak heeft.

Tel. 0900 – 9900999

www.meafysio.nl

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​