Groningen Sport Revalidatie, fysiotherapie

Door Administrator

Deskundigheid zorgt voor optimaal resultaat.

We sporten met zijn allen wat af. Voetbal, tennis, hardlopen, volleybal, ijshockey.Om een paar sporten te noemen. Dat doen we individueel, met een groepje kennissen of in clubverband. Daar beginnen we al heel jong mee
en dat willen we graag zo lang mogelijk volhouden. Terecht, want sporten is bijzonder goed voor lichaam en geest. Ook in revalidatietrajecten blijkt sport, mits deskundig begeleid, bijzonder waardevol. Groningen Sport Revalidatie is een praktijk, waar drie enthousiaste en vakkundige (sport)fysiotherapeuten mensen op professionele wijze begeleiden.

De belangrijkste doelstelling van GSR is het bieden van professionele ondersteuning na sportletsel en na een operatie. We zien veel sportblessures aan de knie, enkel, schouder en rug. Ook behandelen we veel spierletsels o.a. aan de hamstrings. Daartoe heeft men een uniek concept ontwikkeld, dat bestaat uit een combinatie van actief belasten met o.a coördinatie en krachttraining met aansluitend sport specifiek trainen.

Het begeleidingsteam, dat bestaat uit Roelof Boekema, Klaver-Jan Middelweerd en Linda Saptenno, beschikt over een gedegen en actuele vakkennis: zij staan u terzijde met de meest moderne methoden en inzichten.

Als gespecialiseerde sportfysiotherapeuten hebben zij intensief contact met het Sport Medisch Advies Centrum (SMA) en de Sportgeneeskundige polikliniek van het UMCG. Dit staat garant voor een vakinhoudelijke benadering van hoog niveau.

Iedereen is van harte welkom bij GSR. Het is een laagdrempelige praktijk (met vestigingen in Groningen (Kardinge, Topsporthal Alfa College)) en Bedum. Tegenwoordig is verwijzing door de huisarts niet meer nodig en met een aanvullende verzekering bent u voor fysiotherapie verzekerd. Voor de beste behandeling op het gebied van sportfysiotherapie of revalidatie na een operatieve ingreep wendt u zich tot de specialisten van GSR, die in de landelijke, onafhankelijke beoordeling op Zorgkaartkaartnederland.nl zeer hoog scoren. Wie actief en verantwoord wil werken aan een sportieve en fitte toekomst is bij GSR aan het goede adres.

groningensportrevalidatie.nl

Delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend