Fyzigo Fysiotherapie

Door Gert Boerema

Fyzigo Fysiotherapie is een ambitieuze praktijk in het hart van Oost Groningen, centraal gelegen tussen Winschoten, Veendam en Stadskanaal.
Fyzigo heeft veel specialisaties in huis met name ook gericht op sportspecifieke problematiek, zoals Echografie, Shockwave, Dry Needling.
Fyzigo richt zich onder meer op eenheid in het fysiotherapeuten team ten aanzien van de beoordeling en behandeling van de meest voorkomende (sport) blessures. Fyzigo maakt voor een juiste beoordeling van blessures gebruik van uiterst geavanceerde echografie apparatuur. Mogelijke blessures aan weke delen zoals kapsels, banden en spieren kunnen zo goed in beeld gebracht worden.

team fysigo
Fyzigo Fysiotherapie heeft een sterke binding met de diverse sportverenigingen in met name Pekela. Fyzigo verzorgt de medische begeleiding van onder meer VV Noordster uit Oude Pekela en VV PJC uit Nieuwe Pekela.
Fyzigo heeft een speciaal mobiel nummer geopend voor snel advies en beoordeling van sportblessures: WhatsApp Fyzigo. Met WhatsApp Fyzigo kun je via 06-55415941 snel en gratis een inschatting van de klachten krijgen door een fysiotherapeut. Stuur met de uitgebreide beschrijving van de klacht gerust ook een foto of filmpje van de blessure mee voor een nog betere beoordeling. Wij geven dan vrijblijvend tips om de klacht te verbeteren. Indien gewenst zal de fysiotherapeut een afspraak inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener.

Zo gemakkelijk werkt het!

Kijk op onze website www.fyzigo.nl voor een uitgebreid overzicht van onze diensten.

0597 – 612400

info@fyzigo.nl

www.fyzigo.nl

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​