De persoonlijke bemiddeling van IndiviDuo: “Met z’n tweeën is het leuker”

We leven tegenwoordig in een communicatiesamenleving. Elke minuut zijn we volledig op de hoogte van het wel en wee van vrienden en bekenden, facebook, twitter en instagram vertellen ons alles.

Clubs en verenigingen, vroeger de aangewezen plekken om elkaar te ontmoeten, daar hebben we geen tijd mee voor, of gewoon geen zin meer in. Het sociale leven is digitaal. Om een leuke partner te vinden logt men massaal in op datingsites. Dat levert een hoop teleurstellingen op.Veel te rooskleurige profielen, hooggespannen verwachtingen, gegevens die voor iedereen zichtbaar zijn.

Joyce Boerkoel, matchmaker bij het succesvolle Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, gelooft in een andere aanpak. Een persoonlijke benadering, waarmee al veel geslaagde matches tot stand zijn gekomen. Latrelaties maar ook huwelijken. “Bij IndiviDuo hanteren we de ABC methode. Singles kiezen zelf van welke onderdelen ze gebruik willen maken. De A staat voor de activiteiten, die we organiseren zodat singles elkaar op een ontspannen manier ontmoeten. Zo organiseren we op 11 januari een Nieuwjaarswandeling in het vestingstadje Bourtange en is er op 14 februari de Valentine’s Party in Assen. Ook onze speeddate diners zijn leuke en gezellige events voor singles. De B staat voor bemiddeling: ik ga zelf bij de mensen op bezoek en kan zo veel beter bekijken wie bij wie past. Belangrijk, want dan hoeft men zelf niet op zoek. De singles die zich inschrijven zijn over het algemeen 35 jaar en ouder met MBO, HBO of universitair denkniveau. De C ten slotte, staat voor Coaching zodat ze zelf makkelijker een partner kunnen vinden. Ze weten daarna beter naar wie ze op zoek zijn en waar ze een passende partner gaan vinden. En soms is het een kwestie van inzicht geven in hun gedrag.”

Discreet en effectief, zo kun je de bemiddeling van IndiviDuo noemen. Joyce Boerkoel heeft veel expertise opgebouwd. “Je kunt het ook mensenkennis noemen. Ik bezoek de kandidaten zelf, alleen in levende lijve kan je aanvoelen of mensen bij elkaar passen. Ik kijk naar de persoon, de opleiding, de achtergrond, het hele plaatje. Daarom werkt ik liefst regionaal, in Drenthe en Groningen. Dat geeft de meest kansrijke match.”

www.individuo.nl – Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​