Vrijwilligers Onstwedder Boys in de running voor Clubheld en Penningmeester van het jaar

Door ggenie

Twee vrijwilligers van voetbalvereniging Onstwedder Boys zijn in de running bij landelijke verkiezingen. Duizendpoot Bert Hartsuiker – onder meer bestuurslid, barkeeper en wedstrijdsecretaris – is kandidaat bij de verkiezing van Clubheld door het Algemeen Dagblad en penningmeester Arjan Huls dingt mee naar de titel Penningmeester van het Jaar. 

Beide bestuursleden dingen mee naar mooie titels en worden hierbij door hun club uitdrukkelijk gesteund. ,,Wij roepen iedereen die Bert en Arjan kent – vanuit het amateurvoetbal of anderszins – en die het vrijwilligerswerk een warm hart toedraagt op om op onze kandidaten te stemmen’’, zegt Onstwedder Boys bestuurslid Klaas-Dirk Hilgenga.

Bert Hartsuiker
De naam van Bert Hartsuiker is al tientallen jaren onlosmakelijk verbonden aan VV Onstwedder Boys. Bert doet achter de schermen enorm veel, bijvoorbeeld als wedstrijdsecretaris. En alsof dat nog niet genoeg is , werk hij ook nog in verschillende andere vrijwilligersfuncties voor de club, onder meer als barkeeper. ,,Wij roepen iedereen op om voor 26 april op Bert te stemmen’’, zegt Hilgenga. Dit kan via website ad clubheld.

Arjan Huls
Bij de verkiezing van Penningmeester van het Jaar is Arjan Huls kandidaat namens Onstwedder Boys. Huls behartigt de financiële zaken van de club met hart en ziel en op zeer kundige wijze vanuit zijn professionele achtergrond in de financiële sector. ,,Wij zijn dan ook zeer blij met onze zeer deskundige en betrokken penningmeester en nodigen iedereen van harte uit om op hem te stemmen’’, zegt Hilgenga. Stemmen kan via website penningmeester van het jaar.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email een vriend

Word lid van onze nieuwsbrief​