Menu

Finaledag Noordlease / Heigro Cup 2017 Speciaal

Sportpark ‘De Planeet’ in Klazienaveen wordt binnenkort overgenomen door de nieuwe generatie topamateurvoetballers van Drenthe en Groningen. Op zaterdag 17 juni staat de finaledag van de Noordlease/Heigro Cup op het programma: een toernooi voor voetballers tot 21 jaar.

In het afgelopen seizoen werd door de  deelnemende teams al een aantal onderlinge oefenwedstrijden gespeeld, maar op het prachtige complex van v.v. Klazienaveen komt het nu tot de ultieme krachtmeting: acht ploegen met talentvolle spelers strijden om de hoogste eer. Tijdens de finaledag zullen de wedstrijden in goede banen worden geleid door scheidsrechters van COVS HZO Drenthe en COVS Oldambt en Veenkoloniën.

De finaledag in Klazienaveen is het slot van de derde editie van de Drents - Groninger beloftencompetitie. De voorgaande edities werden gewonnen door v.v. Emmen en SC Stadskanaal. Laatstgenoemde ploeg is ook tijdens de komende editie van de partij. Andere teams die deelnemen zijn de beloftenploegen van onder andere eersteklasser Nieuw Buinen, FC Meppel en natuurlijk thuisploeg Klazienaveen.

Het organiserend comité heeft hoge verwachtingen van de finaledag, geeft woordvoerder Arjan ten Heuvelhof aan: “Door verschillende omstandigheden is de opzet van de finaledag anders dan voorgaande jaren, maar dit biedt nieuwe kansen. En de teams die naar Klazienaveen komen, zullen ongetwijfeld voor een aantrekkelijke en spectaculaire voetbaldag zorgen!”

Wat:                     Finaledag Noordlease/Heigro Cup 2017

Waar:                   Sportpark ‘De Planeet’ te Klazienaveen              

Wanneer:           zaterdag 17 juni, vanaf 10:00 uur

 

Toegang is gratis!
terug naar boven