Menu

Speel je bedrijf in de kijker met Megavista

Megavista is een grootformaat printcentrum gevestigd op het industrieterrein Messchenveld te Assen.

Wij houden ons o.a. bezig met het direct printen van voetbalborden. Deze borden zijn van 10 mm dik regeneraat.

Regeneraat is een lichtgewicht, maar toch sterk materiaal. Er hoeft niet langer gewerkt te worden met zware panelen van trespa.Tevens is regeneraat een milieuvriendelijker materiaal dan trespa. Wij printen nu al jaren lang naar alle tevredenheid alle borden voor Achilles 1894.Door het printen van alle borden voor een club, krijgt het stadion een mooie uitstraling. Deze borden hebben een formaat van 78 x 250 cm. Maar er zijn natuurlijk meerdere formaten mogelijk.

Men kan bestanden naar ons toesturen met bestandsformaten; pdf, eps of jpg (1:1). Alle bestanden worden door ons opgeslagen en wanneer nodig kunnen borden opnieuw geproduceerd worden.

In deze periode hebben wij onze prijzen scherp aangepast voor de klanten die met 7 werkdagen hun borden willen hebben. Megavista heeft ook de mogelijkheid om uw bord al met 1 werkdag te leveren! Hierbij wordt dan wel een toeslag gerekend. Tevens produceren wij spandoeken en vlaggen die geschikt zijn voor (inter)nationale sportevenementen.

Hiervoor gebruiken wij nieuwe materialen als TNT en Polytileen. Deze materialen zijn leverbaar in rollen van 100 meter met een respectievelijk breedte formaat van 80 en 100 cm. U speelt zichzelf in de kijker tijdens drukbezochte sportevenementen.

Ook deze materialen zijn biologisch afbreekbaar. Normale PVC zeildoeken (510 gr/m²) zijn ook beschikbaar, in alle breedte en lengte formaten. Ook leveren wij interne signalering zoals plattegrond borden, naamborden en richtingaanwijzers. Al ons printwerk wordt geleverd tegen een scherpe prijs en met een hoge kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website; www.megavista.nl.

Of u kunt contact met ons opnemen tijdens kantooruren op 0592 - 407615.

terug naar boven