Menu

Indoor Soccer Noord Speciaal

Indoor Soccer Noord

Techniek en plezier

De tijd dat je overal op straat kon voetballen ligt ver achter ons. Het drukke verkeer en de inrichting van onze straten laat dat gewoon niet meer toe. Het is niet anders. Maar het is wel een feit dat onze grote voetballers uit het verleden het spel leerden op de straat en de pleintjes. En in Zuid-Amerika is dat nog steeds het geval. Maar gelukkig is er een heel goed alternatief. Zaalvoetbal. Overdekt, dus het hele jaar door mogelijk, weer of geen weer. Indoor Soccer Noord geeft met groot succes cursussen en clinics, voor de jeugd van 7 tot 14 jaar, op de locatie Sportcentrum Leek.


De zaalvoetbalcursussen en clinics van Indoor Soccer Noord worden gegeven voor zowel jongens als meisjes. Het is de ideale manier om op de belangrijke leeftijd tussen 7 en 14 jaar je technische vaardigheiden te ontwikkelen”, zegt Martijn Alssema van ISN. “Het gaat om snelheid, reactievermogen en balbehandeling in de kleine ruimte, een kleinere ruimte geeft meer balcontacten en daarmee sneller leren. Wij hebben een team van vijf trainers die dat begeleiden. Met groot succes, we hebben momenteel meer dan 50 jonge cursisten. Niet alleen amateurclubs (zoals o.a Leekster Eagles en VEV ’67 Leek die veel samenwerken met ISN) zien het belang in van het trainen in de zaal, ook bijvoorbeeld de jeugdopleidingen van verschillende BVO’s besteden hier aandacht aan.”

Junioren en senioren, mannen en vrouwen, iedereen is van harte welkom om bij ISN een trainingspakket op maat te realiseren. “We hebben bijvoorbeeld een aparte cursus opgestart voor meisjes van 7 tot 12 jaar in samenwerking met KTP Nieuw Roden. Dat past heel goed in de ontwikkeling van het damesvoetbal, een trend die duidelijk doorzet. Iets heel anders is het Bubble voetbal, ideaal voor een hilarisch teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De spelers zitten veilig in hun BumperZ (grote plastic ballen) en voetballen maar. Dikke pret voor bedrijven, verenigingen en andere organisaties. Indoor Soccer Noord heeft voor iedereen de perfecte training, cursus, clinic en event. Plezier staat bij alles voorop.

www.indoorsoccernoord.nlterug naar boven