Menu

Een trainingskamp voor ieder budget!

Een trainingskamp voor ieder budget!


Een trainingskamp is niet langer alleen weggelegd voor profclubs, ook steeds meer en meer amateurclubs stappen begin januari in het vliegtuig. Trainen op perfect onderhouden velden, verblijf in een goed hotel met sportmaaltijden én 's avonds als team naar elkaar toe groeien tijdens het pokeren of stappen. Het ideaalplaatje van elke trainer!

 

Trainingskampen.nl is al 8 jaar dé specialist op het gebied van compleet verzorgde trainingskampen in zowel binnen- als buitenland. Of het nu om een profclub, een topamateurclub, lagere amateurs of een vriendenteam gaat, Trainingskampen.nl vindt altijd een geschikt trainingskamp voor u! Ook voor trainingskampen voor jeugdteams en damesteams bent u bij Trainingskampen.nl aan het juiste adres. Trainingskampen.nl kan voor vrijwel ieder budget een passend trainingskamp op maat samenstellen.

 

Trainingskampen.nl biedt onder andere de beste locaties aan in Spanje, Portugal, Turkije en de eilanden Gran Canaria, Tenerife, Mallorca en Malta. Ook dichterbij huis staan de beste faciliteiten voor u als voetbalteam ter beschikking in Nederland, België en Duitsland.

 

Werkwijze


Managing Director Tim van Ammelrooy legt het traject van de aanvraag tot het uiteindelijke trainingskamp uit: ''De aanloop naar het trainingskamp is per club verschillend, sommige clubs melden zich al een jaar van tevoren, andere verenigingen nemen enkele weken voor het trainingskamp contact op. Eerst inventariseren wij de behoefte en/of het budget samen met de club. Dit kan ook in een vrijblijvend persoonlijk gesprek met de belanghebbenden. Vervolgens stellen wij één of meerdere vrijblijvende offertes op. Indien het trainingskamp wordt bevestigd stelt Trainingskampen.nl in samenspraak met de club het programma op en begeleiden wij het gehele traject tot en met de evaluatie. Bij buitenlandse trainingskampen is er altijd (Nederlandstalige) begeleiding aanwezig vanaf het inchecken op de luchthaven tot en met begeleiding bij de oefenwedstrijden en trainingen op locatie''.

 

Uniek

Trainingskampen.nl is uniek in het aanbieden van het complete pakket: hotelovernachting(en), trainingsaccommodatie, oefenwedstrijd, activiteiten en bij buitenlandse trainingskampen vlucht en bustransfer, waarbij de klant altijd de inhoud van het pakket bepaalt. Bij Trainingskampen.nl is de klant nog echt koning! Naast de trainingskampen is Trainingskampen.nl ook gespecialiseerd in het verzorgen van een onvergetelijke seizoensafsluiting, toernooien, gastspreker/-trainer en Europese uitwedstrijden voor profclubs.

Dat Trainingskampen.nl garant staat voor een geslaagd trainingskamp blijkt uit het feit dat diverse betaald voetbalclubs (uit binnen- en buitenland) en vele gerenommeerde amateurvoetbalclubs veelvuldig gebruik maken van de diensten van Trainingskampen.nl.

Wij nodigen u graag uit voor een uitgebreid bezoek aan onze site. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met het team van Trainingskampen.nl.

www.trainingskampen.nl - 078-6291577

 

Waarom Trainingskampen.nl?

- Alle pakketten kunnen op maat samengesteld worden

- Tijdens buitenlandse trainingskampen is er vanuit Trainingskampen.nl op elk moment persoonlijke en deskundige (Nederlandstalige!) begeleiding aanwezig is

- Transfers luchthaven - hotel v.v. en trainingsveld - hotel v.v. zijn inbegrepen

- Toplocaties in binnen- en buitenland, van low-budget tot luxe

- 8 jaar ervaring en vele referenties

- Scherpe prijs, gemak en kwaliteit

- Organisatie oefenwedstrijden en toernooien (UEFA Match Agent)terug naar boven