Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden
social linkedin social twitter social facebook
Menu

Als een prof op voetbalkamp met Eventtours

Als jonge organisatie uit het Zuiden des lands zijn we o.a. gespecialiseerd in sport events. We organiseren voetbalkampen en trainingskampen. Daarbij bieden we ook FC Barcelona arrangementen aan.

Zeker uniek en interessant zijn de FC Barcelona en Manchester United voetbalkampen. Iedereen die voetballen leuk vindt mag hieraan deelnemen. De leeftijden voor de FC Barcelona arrangementen zijn beperkt tot 6 – 14 jaar. Bij de ManchesterUnited voetbalkampen loopt het van 8 – 18 jaar. Voor de jonge voetballers zijn deze voetbalkampen een geweldige en zeker ook leerzame ervaring . Daarbij kun je nog eens veel buitenlandse vrienden maken.

Voetbalverenigingen die aan een voetbaltoernooi in het buitenland willen deelnemen, kunnen ons ook benaderen. We zullen de gehele reis inclusief aanmelding verzorgen.Trainingskampen in het buitenland voor zowel amateur- als profclubs zitten ook in ons aanbod. We hebben een selectie gemaakt uit de beste trainingsaccommodaties inclusief hotels die aan alle moderne eisen voldoen. Belangrijk is dat het hotel zich nabij de trainingsfaciliteit bevindt.

Voor meer info kunt u terecht op onze websites: www.eventtours.nl of www.voetbalcamps.nl en voor vragen kunt u ons bellen: 046-4106565 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartstikke bedankt voor jullie interesse!

terug naar boven